Πανέρας Γεώργιος

Γεννήθηκα στην Αφρική στο Χαρτούμ Σουδάν και σε ηλικία δεκαπέντε ετών ήρθα στην Ελλάδα , έχοντας αναμνήσεις και βιώματα με εξωτικά πτηνά άρχισα να έχω στην κατοχή μου και στην συνέχεια να εκτρέφω από το 1980-81 .

Με τους συλλόγους της ΕΟΟ ξεκίνησα σαν μέλος του ΟΚΑ κατόπιν ιδρυτικό μέλος του ΕΦΙΠΣΑ και στην μετέπειτα πορεία μου υπήρξα μέλλος του ΕΛΚΕ , ιδρυτικό μέλος του ΑΣΚΕ και ιδρυτικό μέλος της ΕΑΚ , κανένας σύλλογος που προανέφερα δεν ασχολείτο με παραδείσια & εξωτικά πτηνά, οπότε και με πολλές δυσκολίες ίδρυσα τον ΠΣΕΠΠ (Πανελλήνιο Σύλλογο Εξωτικών & Παραδείσιων Πτηνών ) τον μοναδικό σύλλογο στην Ελλάδα που ασχολείται με τα συγκεκριμένα πουλιά.

Τα τελευταία χρόνια είμαι εκλεγμένο μέλος της ΕΟΟ ως Υπεύθυνος Τεχνικών επιτροπών και την τελευταία διετία ως Πρόεδρος της COM Hellas.΄Είχα πάρα πολλές ατομικές διακρίσεις, αρχικά στους συλλόγους που ανήκα και σε Πανελλήνια πρωταθλήματα της ΕΟΟ με πολλά Champion στις κατηγορίες F1 – F2 και Η. Μέχρι σήμερα έχω λάβει μέρος σε πολλά Παγκόσμια πρωταθλήματα και έχω διακριθεί με μετάλλια δύο φορές σε μονά πουλιά και δύο φορές σε τετράδες .

Από το 2016 έχω περάσει το θεωρητικό και πρακτικό τμήμα της σχολής της Ένωσης Κριτών ΕΟΟ και είμαι Κριτής στις κατηγορίες F1 – F2 με την ελπίδα ότι θα βοηθήσω το χόμπι μας και από αυτή την πλευρά του Κριτή .